ARXIU Beques i Borses

NOVETAT: SOL·LICITUD BEQUES UNIVERSITÀRIES CURS 2020-2021

A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE SETEMBRE

Aquesta ajuda es concedeix per a estudiants universitaris, d’estudis superiors i d’estudis a l’Escola Oficial d’idiomes (a partir del certificat B2), matriculats en centres públics.

BASES BEQUES UNIVERSITÀRIES CURS 2020-2021

FORMULARI SOL·LICITUD BEQUES UNIVERSITÀRIES CURS 2020-2021

SOL·LICITUD BECA LLIBRES CURS 2020-2021

A PARTIR DEL DILLUNS 7 DE SETEMBRE

Aquesta ajuda es concedeix exclusivament per a la compra de llibres/tauletes i llicéncies d’assignatures digitals/material escolar (llapis, retoladors, compassos, quaderns, diccionaris, atles, regles, carpetes, etc).
Poden sol·licitar la beca per a llibres tots aquells pares i mares els fills i les filles dels quals estiguen cursant qualsevol curs de: L’escoleta La Milotxa, ESO, Batxiller, Cicle Formatiu de grau mitjà i/o superior, i que estiguen empadronats a Daimús al menys des de l’1 de gener de 2020.

BASES AJUDA MATERIAL ESCOLAR CURS 2020-2021

FORMULARI SOL·LICITUD BECA LLIBRES CURS 2020-2021

SOL·LICITUD BORSA DE TREBALL ESTIU 2020

INSCRIPCIÓ A PARTIR DEL DILLUNS 15 DE JUNY

Ja poden consultar-se les BASES DE LA CONVOCATORIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL TEMPORAL, per a la CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE TREBALLADORS per a realitzar les següents tasques; OPERARI DE MANTENIMENT AGRARI, JARDINER, PEÓ D’OBRES, PINTOR, PEÓ DE NETEJA, ENCARREGAT DE MANTENIMENT ESTIVAL, OBSERVADORS MUNICIPALS, COL·LABORADORS CREU ROJA, MANTENIMENT POLIESPORTIU I CONSERGE ECOPARC a l’Ajuntament de Daimús per a l’any 2020.

BASES BORSA TREBALL TEMPORAL ESTIU 2020

FORMULARI BORSA TREBALL TEMPORAL ESTIU 2020

SOL·LICITUD BORSA DE TREBALL COVID-19

INSCRIPCIÓ A PARTIR DEL DILLUNS 15 DE JUNY

Ja poden consultar-se les BASES DE LA CONVOCATORIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL TEMPORAL, per a la CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE TREBALLADORS OPERARIS (GRUP AP) a l’Ajuntament de Daimús degut a la pandèmia generada pel COVID-19.

BASES BORSA TREBALL TEMPORAL COVID-19

FORMULARI BORSA TREBALL TEMPORAL COVID-19

SOL·LICITUD DAIMÚS ET BECA 2020 

TERMINI: DEL 15 AL 22 DE JUNY

L’ Ajuntament de Daimús no vol deixar als/a les joves estudiants sense l’oportunitat de treballar aquest estiu, i per fer-ho possible es convoquen 40 beques en les àrees d’activitat següents:


1. Educació ( Escola d’Estiu)
2. Esportiva ( Escola d’ Esport)
3. Turisme
4. Informàtica, administració…


Finançades amb fons propis, per als mesos de juliol i agost.
Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol contribuir a normalitzar la situació dels/de les joves estudiants que ja s’ha vist bastant alterada amb la crisi sanitària i social provocada pel COVID-19.
El termini per a presentar les instàncies es del 15 al 22 de juny.
No et quedes sense la teua beca!
A continuació pots consultar les BASES, el full d’AUTOBAREMACIÓ i la pròpia SOL·LICITUD
Per a més informació o bé per qualsevol dubte pots apropar-te a l’Ajuntament.

BASES DAIMÚS ET BECA

AUTOBAREMACIÓ

FORMULARI SOL·LICITUD DAIMÚS ET BECA 2020

SOL·LICITUD BECA LLIBRES CURS 2018-2019

TERMINI: 31 DE DESEMBRE 2018

Aquesta ajuda es concedeix exclusivament per a la compra de llibres/tauletes i llicències d’assignatures digitals/ material escolar (llapis, retoladors, compassos, quaderns, diccionaris, atles, regles, carpetes, excepte motxilles i estoigs). Poden sol·licitar la beca per a llibres tots aquells pares i mares els fills i les filles dels quals, estiguen cursant qualsevol curs de: L’ escoleta La Milotxa, ESO, batxiller, cicle formatiu de grau mitjà i/o superior, i que estiguen empadronats a Daimús al menys des de l’1 de gener de 2017.

La beca per als graus d’infantil i primària van destinades exclusivament per als/les alumnes que cursen aquests estudis al col·legi Mestre Rafael Noguera i serà reintegrada directament al centre, per la qual cosa els pares no han de sol·licitar-la a l’Ajuntament.

BASES BECA LLIBRES CURS 18-19
FORMULARI SOL·LICITUD BECA LLIBRES CURS 18-19
Bando