Saluda de l'Alcalde

Javier Planes PlanesCom a alcalde de Daimús vull donar-vos la benvinguda a la pàgina oficial del nostre Ajuntament, on espere que trobeu dades que siguen del vostre interés. Una de les obligacions dels qui estem al capdavant d'una institució pública, com és l'Ajuntament, és la d'informar dels seus serveis i activitats, de la manera més fàcil i accessible.

Amb aquest objectiu posem al vostre servei aquesta pàgina on trobareu dades d'interés i et facilitarà les consultes d'una forma ràpida i còmoda. Som conscients que encara ens queden moltes dades per incloure i que hem d'aprofitar tots els camps i possibilitats que ens ofereix el món de la informàtica, però aquest, és un primer pas per aconseguir-ho.

Daimús s'obri a les noves tecnologies. Amb aquesta nova web volem estar a prop de vosaltres. Volem que conegueu el nostre poble, les nostres inquietuds. Que conegueu les nostres propostes i idees per aconseguir el Daimús que tots desitgem i que accediu a les activitats que l'Ajuntament organitza per a tots els veïns.

Volem aprofitar aquesta pàgina, perquè servesca d'aparador on mostrar les belleses del nostre municipi i el seu entorn a totes aquelles persones que desitgen visitar-nos, i que a través d'aquesta tinguen al seu abast dades d'interès per fer més còmoda la seva visita.

Esperem aconseguir que aquest siga un camí per rebre les vostres propostes i suggeriments, i que siga un altre mitjà més de participació i comunicació de les veïnes i veïns amb la Corporació.

Aquesta és la nostra web. Aquesta és la pàgina de Daimús i per a mi, com a alcalde, és un gran plaer obrir les portes del nostre poble a tots aquells que el vulguen conèixer.

Una cordial salutació a tots, el vostre Alcalde.

Fco. Javier Plans Planes. Alcalde de Daimús.