Principals serveis a Daimús

Daimús és una ciutat que ha anat creixent segons les necessitats dels seus ciutadans. Així, doncs, s’ha anat adaptant per mitjà d’una sèrie d’instal·lacions d’ús comú, tant per a ciutadans com per a turistes i actualment compta amb totes les infraestructures necessàries per a poder gaudir d’una ciutat moderna i actual.

Poliesportiu

Poliesportiu Municipal. Espai creat perquè grans i xicotets puguen gaudir practicant esport.

Centre Polivalent

Centre Polivalent. La tercera edat disposa d’aquest espai per a realitzar activitats diverses per al seu oci i entreteniment.

Col·legi Públic Rafel Noguera

De recent construcció, acull la demanda d’Educació Escolar amb un Director, un secretari, un claustre format per 29 professors, un gabinet psicopedagògic atés per un psicòleg, Educadors atés per un educador, un conserge i tres funcionaris de neteja.

Escoleta Municipal La Milotxa

Dirigida als més xicotets, aquest centre està atés per una directora i tres educadors.

Centre de Salut i el seu annex en els Pedregals

Assistits per dos metges, un practicant, un pediatre, una podòloga i un auxiliar.

Casa Consistorial

De construcció recent, cobrix totes les necessitats administratives de la nostra ciutat. Atesa per una corporació d’onze regidors, presidida per l’alcalde D. Francisco Javier Planes Planes, pel jutge de Pau D. Juan Bautista Cabrera Fornet i pels quaranta funcionaris següents: una secretària general, dos administratius, tres auxiliars d’administració, deu policies locals, un arquitecte, un arquitecte tècnic, un enginyer agrònom, un treballador social, una bibliotecària, un coordinador esportiu, quatre tècnics superiors en Educació infantil i catorze empleats per a la neteja urbana i de manteniment.

Auditori – Aula de Cultura

Aquest centre acollirà tota l’oferta cultural tant musical com escènica de la nostra ciutat.

Centre Musical

Aquest centre acull la institució municipal més estimada de la població que no és una altra que l’Agrupació Musical Daimusense.

Centre Social de l’Associació de Dones

Espai exclusiu perquè les dones de Daimús es reunisquen i desenvolupen una gran varietat d’activitats durant tot l’any.