ARXIU ajudes, beques i borses

NOVETAT: ESCOLETA DE L’ESPORT DAIMÚS 2021. DE L’1 DE JULIOL AL 13 D’AGOST

PREINSCRIPCIONS: DE L’1 AL 15 DE JUNY

A partir del dimarts 1 de juny pot fer-se la preinscripció a l’escoleta de l’esport al següent enllaç. Recorda que aquesta escoleta està pensada per a xiquets i xiquetes de 7 a 14 anys.
Les places són limitades i l’horari serà de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 hores.

INFORMACIÓ DETALLADA ESCOLETA DE L’ESPORT 2021

NOVETAT: ESCOLETA D’ESTIU DAIMÚS 2021. DE L’1 DE JULIOL AL 13 D’AGOST

PREINSCRIPCIONS: DE L’1 AL 15 DE JUNY

A partir del dimarts 1 de juny pot fer-se la preinscripció a l’escoleta d’estiu al següent enllaç. Recorda que aquesta escoleta està pensada per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i han d’estar escolaritzats.
Les places són limitades i l’horari serà de dilluns a divendres de 8:30 a 14 hores.

INFORMACIÓ DETALLADA ESCOLETA ESTIU 2021

NOVETAT: CONVOCATÒRIA DAIMÚS ET BECA

TERMINI PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS: DE L’1 DE JUNY AL 15 DE JUNY DE 2021 

IMPORTANT: La sol·licitud es presentarà preferentment al registre de l’ajuntament, i per poder presentar la teua sol·licitud recorda demanar prèviament cita al telèfon 962819003.
Recorda també que hauràs d’adjuntar la documentació requerida a les bases.

ANNEX I BASES DAIMÚS ET BECA 2021

ANNEX II DAIMÚS ET BECA 2021. AUTOBAREMACIÓ.

FORMULARI INSCRIPCIÓ 

NOVETAT: BASES PLA RESISTIR SEGONA I TERCERA CONVOCATÒRIA

TERMINI FINS AL 16 DE JUNY DE 2021 (20 DIES NATURALS A PARTIR DEL DIA 28 DE MAIG)

La crisi sanitària provocada per la COVID-19 ens està deixant també una greu crisi econòmica i social que fa que entitats públiques com ara els ajuntaments siguem fonamentals per poder tirar endavant aquesta situació com a suport bàsic del teixit productiu, gràcies a ferramentes com per exemple el Pla Resistir aprovat el passat 26 de gener de 2021 per la Generalitat Valenciana. Aquest pla està dissenyat com un conjunt d’ajudes als autònoms i micropymes que són peça clau de la nostra societat. L’èxit i la necessitat del Pla Resistir ha fet que ara es presenten una segona i tercera convocatòria. Recorda que també ho tens publicat al tauler d’anuncis de la Seu Electrònica.

BASES PLA RESISTIR SEGONA CONVOCATÒRIA

BASES PLA RESISTIR TERCERA CONVOCATÒRIA

RESOLUCIÓ BORSA COVID-19 i BORSA ESTIU

Mitjançant resolució de l’Alcaldia de data 26 de març de 2021 s’ha aprovat la relació d’aspirants admesos i exclosos provisionalment per a la creació de diverses borses d’ocupació temporal anomenades Covid-19 i Estiu. Els aspirants tenen un plaç de tres dies hàbils per a presentar al·legacions a comptar des de la publicació d’aquest edicte en el Tauler d’anuncis de l’Ajuntament de Daimús i en la web municipal (DATA PUBLICACIÓ A LA WEB: 27 març 2021)

A l’enllaç RESOLUCIÓ BORSA TEMPORAL COVID-19 trobareu la relació d’aspirants admesos i exclosos provisionalment per als treballs de: neteja i desinfecció d’edificis municipals i espais públics i observadors municipals.
A l’enllaç RESOLUCIÓ BORSA TEMPORAL ESTIU trobareu la relació d’aspirants admesos i exclosos provisionalment per als treballs de: peó d’obres, pintor, conserge eco-parc i poliesportiu, operari de manteniment agrari, jardiner,  encarregat de manteniment estival i podador. 

RESOLUCIÓ BORSA TEMPORAL COVID-19

RESOLUCIÓ BORSA TEMPORAL ESTIU

BASES BORSA COVID-19 i BORSA ESTIU

Obert el termini per apuntar-se a les borses de treball 2021 (Borsa COVID-19 i Borsa Estiu).
El periode per apuntar-se a les borses de treball és:

  1. De manera telemàtica des del 14 de març fins al 22 de març.
  2. De manera presencial de dilluns 15 de març a dilluns 22 de març de 9 a 13 hores.

BASES BORSA TEMPORAL COVID-19

BASES BORSA TEMPORAL ESTIU

SOL·LICITUD PLA RESISTIR

TERMINI FINS AL 12 DE MARÇ DE 2021 (30 DIES NATURALS A PARTIR DEL DIA 11 DE FEBRER)

La crisi sanitària provocada per la COVID-19 ens està deixant també una greu crisi econòmica i social que fa que entitats públiques com ara els ajuntaments siguem fonamentals per poder tirar endavant aquesta situació com a suport bàsic del teixit productiu, gràcies a ferramentes com per exemple el Pla Resistir aprovat el passat 26 de gener de 2021 per la Generalitat Valenciana. Aquest pla està dissenyat com un conjunt d’ajudes als autònoms i micropymes que són peça clau de la nostra societat.

BASES PLA RESISTIR

SOL·LICITUD PLA RESISTIR

SOL·LICITUD BEQUES UNIVERSITÀRIES CURS 2020-2021

A PARTIR DEL DILLUNS 14 DE SETEMBRE

Aquesta ajuda es concedeix per a estudiants universitaris, d’estudis superiors i d’estudis a l’Escola Oficial d’idiomes (a partir del certificat B2), matriculats en centres públics.

BASES BEQUES UNIVERSITÀRIES CURS 2020-2021

FORMULARI SOL·LICITUD BEQUES UNIVERSITÀRIES CURS 2020-2021

SOL·LICITUD BECA LLIBRES CURS 2020-2021

A PARTIR DEL DILLUNS 7 DE SETEMBRE

Aquesta ajuda es concedeix exclusivament per a la compra de llibres/tauletes i llicéncies d’assignatures digitals/material escolar (llapis, retoladors, compassos, quaderns, diccionaris, atles, regles, carpetes, etc).
Poden sol·licitar la beca per a llibres tots aquells pares i mares els fills i les filles dels quals estiguen cursant qualsevol curs de: L’escoleta La Milotxa, ESO, Batxiller, Cicle Formatiu de grau mitjà i/o superior, i que estiguen empadronats a Daimús al menys des de l’1 de gener de 2020.

BASES AJUDA MATERIAL ESCOLAR CURS 2020-2021

FORMULARI SOL·LICITUD BECA LLIBRES CURS 2020-2021

SOL·LICITUD BORSA DE TREBALL ESTIU 2020

INSCRIPCIÓ A PARTIR DEL DILLUNS 15 DE JUNY

Ja poden consultar-se les BASES DE LA CONVOCATORIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL TEMPORAL, per a la CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE TREBALLADORS per a realitzar les següents tasques; OPERARI DE MANTENIMENT AGRARI, JARDINER, PEÓ D’OBRES, PINTOR, PEÓ DE NETEJA, ENCARREGAT DE MANTENIMENT ESTIVAL, OBSERVADORS MUNICIPALS, COL·LABORADORS CREU ROJA, MANTENIMENT POLIESPORTIU I CONSERGE ECOPARC a l’Ajuntament de Daimús per a l’any 2020.

BASES BORSA TREBALL TEMPORAL ESTIU 2020

FORMULARI BORSA TREBALL TEMPORAL ESTIU 2020

SOL·LICITUD BORSA DE TREBALL COVID-19

INSCRIPCIÓ A PARTIR DEL DILLUNS 15 DE JUNY

Ja poden consultar-se les BASES DE LA CONVOCATORIA PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL TEMPORAL, per a la CONTRACTACIÓ TEMPORAL DE TREBALLADORS OPERARIS (GRUP AP) a l’Ajuntament de Daimús degut a la pandèmia generada pel COVID-19.

BASES BORSA TREBALL TEMPORAL COVID-19

FORMULARI BORSA TREBALL TEMPORAL COVID-19

SOL·LICITUD DAIMÚS ET BECA 2020 

TERMINI: DEL 15 AL 22 DE JUNY

L’ Ajuntament de Daimús no vol deixar als/a les joves estudiants sense l’oportunitat de treballar aquest estiu, i per fer-ho possible es convoquen 40 beques en les àrees d’activitat següents:


1. Educació ( Escola d’Estiu)
2. Esportiva ( Escola d’ Esport)
3. Turisme
4. Informàtica, administració…


Finançades amb fons propis, per als mesos de juliol i agost.
Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament vol contribuir a normalitzar la situació dels/de les joves estudiants que ja s’ha vist bastant alterada amb la crisi sanitària i social provocada pel COVID-19.
El termini per a presentar les instàncies es del 15 al 22 de juny.
No et quedes sense la teua beca!
A continuació pots consultar les BASES, el full d’AUTOBAREMACIÓ i la pròpia SOL·LICITUD
Per a més informació o bé per qualsevol dubte pots apropar-te a l’Ajuntament.

BASES DAIMÚS ET BECA

AUTOBAREMACIÓ

FORMULARI SOL·LICITUD DAIMÚS ET BECA 2020

SOL·LICITUD BECA LLIBRES CURS 2018-2019

TERMINI: 31 DE DESEMBRE 2018

Aquesta ajuda es concedeix exclusivament per a la compra de llibres/tauletes i llicències d’assignatures digitals/ material escolar (llapis, retoladors, compassos, quaderns, diccionaris, atles, regles, carpetes, excepte motxilles i estoigs). Poden sol·licitar la beca per a llibres tots aquells pares i mares els fills i les filles dels quals, estiguen cursant qualsevol curs de: L’ escoleta La Milotxa, ESO, batxiller, cicle formatiu de grau mitjà i/o superior, i que estiguen empadronats a Daimús al menys des de l’1 de gener de 2017.

La beca per als graus d’infantil i primària van destinades exclusivament per als/les alumnes que cursen aquests estudis al col·legi Mestre Rafael Noguera i serà reintegrada directament al centre, per la qual cosa els pares no han de sol·licitar-la a l’Ajuntament.

BASES BECA LLIBRES CURS 18-19
FORMULARI SOL·LICITUD BECA LLIBRES CURS 18-19
Bando