Principals Serveis

Daimús és una població que ha anat creixent segons les necessitats dels seus habitants. Així, doncs, s’ha anat adaptant per mitjà d’una sèrie d’instal·lacions d’ús comú, tant per a la gent del poble com per a turistes i compta amb totes les infraestructures necessàries per a poder gaudir d’una qualitat de vida moderna i actual.

Casa Consistorial

De construcció recent, cobrix totes les necessitats administratives de la nostra ciutat. Atesa per una corporació d’onze regidors, presidida per l’alcalde D. Francisco Javier Planes Planes, pel jutge de Pau D. Juan Bautista Cabrera Fornet i pels quaranta funcionaris següents: una secretària general, dos administratius, tres auxiliars d’administració, deu policies locals, un arquitecte, un arquitecte tècnic, un enginyer agrònom, un treballador social, una bibliotecària, un coordinador esportiu, quatre tècnics superiors en Educació infantil i catorze empleats per a la neteja urbana i de manteniment.

Col·legi Públic Rafel Noguera

Amb unes instal·lacions modernes, molt bé equipades i de recent construcció acull la demanda d’educació infantil i primària amb un equip humà molt professional format per un claustre amb un total de 29 professors, psicòleg, educadors, conserge, personal de neteja… Per més informació podeu accedir a la seua web al següent enllaç: CEIP Mestre Rafael Noguera

També tenen un perfil a Facebook que podeu visitar cercant dins la pròpia xarxa social l’usuari ceipmrndaimus

Escoleta Municipal La Milotxa

Dirigida als més xicotets, aquest centre està atés per una directora i tres educadors.

Poliesportiu

Poliesportiu Municipal. Espai creat perquè grans i xicotets puguen gaudir practicant esport.

Centre de Salut i el seu annex en els Pedregals

Assistits per dos metges, un practicant, un pediatre, una podòloga i un auxiliar.

Centre Polivalent

Centre Polivalent. La tercera edat disposa d’aquest espai per a realitzar activitats diverses per al seu oci i entreteniment.

Auditori – Aula de Cultura

Aquest centre acollirà tota l’oferta cultural tant musical com escènica de la nostra ciutat.

Centre Musical

Aquest centre acull la institució municipal més estimada de la població que no és una altra que l’Agrupació Musical Daimusense.

Centre Social de l’Associació de Dones

Espai exclusiu perquè les dones de Daimús es reunisquen i desenvolupen una gran varietat d’activitats durant tot l’any.

Bando